Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πανούσης: Ήρθε ή ώρα του Τσίπρα για καταλήψεις και κουκουλοφόρους

Πολιτικό μήνυμα πως μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να λάβει τις αποφάσεις σχετικά με τη στάση του κράτους και της Αστυνομίας απέναντι σε καταληψίες, κοκουλοφόρους και κυκλώματα που δρουν μέσα από τις φυλακές, στέλνει μέσω συνέντευξής στη «Real News» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.


«Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή για το θέμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πανούσης.
Σημειώνει δε πως το πραγματικό δίλημμα του πρωθυπουργού είναι ανάμεσα στο «4% των ‘έξαλλων’ και το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε».
Σύμφωνα δε με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Πανούσης έχει αναφέρει σε έμπιστους συνεργάτες του πως εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, τότε δεν έχει νόημα η παρουσία του στο υπουργείο.
Εν τω μεταξύ, βίντεο με τη δράση αντιεξουσιαστών από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο τη Μεγάλη Τρίτη ανήρτησαν άγνωστοι σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου