Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στο στόχαστρο του ΚΚΕ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Επίθεση εναντίον της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή συνέντευξη της προέδρου της Βουλής στον ΣΚΑΪ. Στη συνέντευξή της η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε την προεκλογική υπόσχεση περί κατάργησης του Μνημονίου σε έναν νόμο «σχήμα λόγου». Στο σχόλιο του Περισσού τονίζεται ότι πριν από δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των Μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Και επισημαίνεται ότι τότε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ψέμα που έπρεπε να γίνει πιστευτό», ενώ σήμερα «που τα Μνημόνια εφαρμόζονται και επεκτείνονται, το ομολογούν προκλητικά και κυνικά οι ίδιοι».
Με τη συγκεκριμένη αφορμή, στο ΚΚΕ ζητούν την εκ νέου κατάθεση της επικαιροποιημένης πρότασης του Περισσού για την κατάργηση των Μνημονίων.

Το ΚΚΕ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και για την αναστολή –και όχι την κατάργηση– της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις. Μιλούν στον Περισσό για «κοροϊδία σε βάρος των ασφαλισμένων, καθώς, όσο η ρήτρα διατηρείται, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος νέων μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις, τη στιγμή μάλιστα που τα Ταμεία αναγκάζονται να καλύψουν τα ελλείμματα είτε με σπάσιμο ομολόγων είτε με δανεισμό από άλλα Ταμεία, δηλαδή με μεγάλες απώλειες για τα χρήματα των ασφαλισμένων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου