Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Π. Σκουρλέτης: Οδηγηθήκαμε σε συνθηκολόγηση υπό το κράτος των εκβιασμών

Πρέπει να ενώσουμε σε αυτή την φάση τον Ελληνικό λαό, είπε στην Βουλή
Π. Σκουρλέτης: Οδηγηθήκαμε σε συνθηκολόγηση υπό το κράτος των εκβιασμών



  Ως προϊόν εκβιασμού εμφάνισε ο υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης τη συμφωνία με τους δανειστές λέγοντας ότι η κυβέρνηση εκβιασμένη οδηγήθηκε σε μια συνθηκολόγηση, προκειμένου «να αποφύγει την εκτίναξη μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης». Όπως είπε «το σχέδιο Σόιμπλε δεν είχε μόνο στόχο να ταπεινώσει την κυβέρνηση και να βγάλει από τη μέση τον πρωθυπουργό, αλλά την απόλυτα ελεγχόμενη αυταρχική γερμανοκρατούμενη Ευρώπη».
Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης απευθυνόμενος προς τις πολιτικές δυνάμεις είπε ότι «πρέπει να ενώσουμε σε αυτή την φάση τον Ελληνικό λαό» και κάλεσε τους βουλευτές να στηρίξουν το νομοσχέδιο. «Ο καθένας βουλευτής ψηφίζει με βάση τη συνείδησή του και αυτό αποκτά ένα πραγματικό βίωμα. Έχοντας ο καθένας το χέρι στην καρδιά και στο νου, με αίσθημα ευθύνης, θα πρέπει να ψηφίσει αυτή την συμφωνία για να υπάρχει ελπίδα και το επόμενο διάστημα», δήλωσε.
Επιτέθηκε δε στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «η Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει στο έδαφος μιας επώδυνης αλλά αναγκαστικής συμφωνίας στους νεοναζί να σηκώσουν κεφάλι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου