Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης – Στουρνάρα

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Κυβερνητικά στελέχη, αλλά και στελέχη της Κουμουνδούρου επιτίθενται καθημερινά πλέον εναντίον του, αλλά και κατά των προηγούμενων κεντρικών τραπεζιτών της χώρας.
Tην Τρίτη, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, κλιμάκωσε τις επιθέσεις με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο Πάνος Ρήγας δεν κατονομάζει μεν τον κ. Στουρνάρα, ωστόσο αφήνει αιχμές καθώς ζητά «από όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να σταματήσουν να προκαλούν».
«Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» γράφει στην ανάρτηση του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό». «Το πάρτυ τελείωσε» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ρήγα.
Δείτε την ανάρτηση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ:
Βολές κι από Κουντουρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου